Al sinds 2007 werkt Stichting 911Events nauw samen met Porsche Centrum Groningen. De eerste contacten werden gelegd om de eerste Porsche Elfstedentocht vorm te kunnen geven hetgeen geresulteerd heeft in een landurige samenwerking. Naast de Elfstedentocht worden ook de Snertrit en Krokusrit in nauw overleg gezamelijk georganiseerd.
Maar behalve de samenwerking met Porsche Centrum Groningen werkt Stichting 911Events ook nauw samen met de Pon Porsche Dealer organisatie aan deze evenementen en heeft dat tevens geleid tot een aantal mooie opdrachten voor de diverse andere Porsche Dealer Centra die Nederland rijk is

De medewerkers van het aan de Bornholmstraat 25 in Groningen gevestigde Porsche Centrum doen er alles aan om de service en kwaliteit te verlenen die u van een merk als het onze mag verwachten.
Meer informatie over Porsche Centrum Groningen vindt u op de site van Porsche Centrum Groningen

Een korte introductie van een aantal sleutelfiguren van dit enthousiaste Porsche Centrum mag niet ontbreken.

Peter Sportel

Peter Sportel Peter Sportel is geen onbekende in de autowereld. Jarenlang was hij werkzaam voor BMW en kent dus het klappen van de zweep. In 2014 heeft Peter Sportel de overstap gemaakt naar Porsche Centrum Groningen om daarmee het merk in het noorden van het land een gezicht te geven.

Paul de Bue

Paul de Bue is sinds 2002 werkzaam binnen de Pon organisatie. "Na tien jaar gewerkt te hebben in het buitenland bij onder andere Volkswagen en Audi was de tijd rijp om terug te keren naar Nederland. Bij Pon kreeg ik een fantastische uitdaging aangeboden bij het Koopmanshuis in Leusden, met de mogelijkheid ervaring op te doen binnen het exclusieve automotive segment. In 2008 ben ik begonnen in Groningen. Ik ben er trots op dat ik hier mijn bijdrage kan leveren voor de Porsche liefhebbers in Noord Nederland. De klant staat centraal en krijgt de aandacht die hij of zij verdient. In Groningen kan men goede zaken doen in een gezellige sfeer. De deur staat altijd open."

Elke Woldring

Elke Woldring is commercieel medewerkster binnendienst. Een veelzijdige, allround functie waarbij zij als gastvrouw optreedt, ondersteuning verleent aan de Sales Adviseur en administratieve taken op zich neemt. "Het is een baan voor een echte duizendpoot. Je moet verschillende dingen op hetzelfde moment doen. Dat betekent goed plannen en creatieve oplossingen bedenken als het echt druk is. De klant te woord staan aan de telefoon of bij binnenkomst in ons pand heeft uiteraard voorrang."

Gerard Blom

Gerard Blom heeft als service-adviseur dagelijks contact met de klanten van Porsche Centrum Groningen. Gerard, met negen jaar Porsche-ervaring op zak, is de schakel tussen de klant en de werkplaats. "Als klanten een hebben als de auto naar de werkplaats gaat. Ik zorg ervoor dat de informatie die de klant over zijn auto geeft wordt vertaald naar mijn contact met klanten plezierig. "Porsche rijders zien hun auto niet zomaar als een vervoermiddel maar als een belevenis. Daar hebben ze gelijk in."

 

Meer informatie over Porsche Centrum Groningen